Това каза в Тази сутрин“ медийният експерт доц. Георги Лозанов. Това

...
Това каза в Тази сутрин“ медийният експерт доц. Георги Лозанов. Това
Коментари Харесай

Георги Лозанов: Пеевски е далечен роднина, седнал на масата и зап...

Това сподели в „ Тази заран “ медийният специалист доцент Георги Лозанов.

 

„ Това е обвързвано с превръщането на Пеевски в последно време в евроатлантически представител. Смятам, че има недостиг основно от Демократична България, тъй като те са историческия представител на България като прозападна страна, а не Пеевски. Не би трябвало да бъде оставено той да е водачът на това говорене “, добави Лозанов.

 

По думите на журналиста Валерия Велева има очевидна липса на водачество в ръководството.

 

„ Липса на отговорност във връзка с минусите в ръководството, липса на сдържаност на мандатоносителите. В този вакуум на водачество се появява Делян Пеевски, който споделя ясно какво би трябвало да се случи и то се случва. Той дирижира ръководството. Имаме безмълвие от страна на Политическа партия и един очевидно несправящ се министър председател със обстановката в страната “, разяснява Велева.

 

Според журналиста Константин Вълков Пеевски не е необходим на ръководството.

 

„ Българският народ желае, когато полицията бие ужасяващо, министърът да си отиде. Задача за това е на премиера Денков. Той не би трябвало да чисти снега със снегорин, а да уволни министърът “, сподели Вълков.

 

Анализаторите разясниха и вчерашното изявление на Даниел Лорер в „ Тази заран “. По думите на Валерия Велева Лорер приравнява Движение за права и свободи и Пеевски дружно с ПП-ДБ.

 

 
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР